In 2005 werden de eerste wandeltochten uitgezet rond het prachtige Oldeberkoop. De wandelcommissie wil de deelnemers laten genieten van de prachtige afwisselende omgeving van Oldeberkoop. Het motto van de wandelcommissie is: Genieten, rust en natuurschoon.
We ontvangen u graag in Oldeberkoop.
Error
  • You are not authorised to view this resource.

Laatste Nieuws

Warme 15e editie Wandeldag Oldeberkoop

Warme 15e editie Wandeldag Oldeberkoop

De wandelomstandigheden waren zondag goed, ’s middags was het warm tijdens de 15e editie van Wandeldag Oldeberkoop. Door de hoge temperatuur was het aantal deelnemers op de 10 en 15 km route iets lager dan voorgaande jaren. Toch melden zich 326 wandelaars bij de startlocatie in de tuin van Hotel Lunia. En ze beleefden een prachtige dag. De complimenten over de kwaliteit van de afwisselende route, de pleisterplaatsen met verzorging en de organisatie waren dan ook talrijk.
Read more...

Goede opkomst bij 14e editie wandeldag Oldeberkoop

De wandelomstandigheden waren zondag het grootste deel van de dag prima tijdens de 14e editie van wandeldag Oldeberkoop. In de loop van de middag was er enige lichte regenval maar dat mocht de deelnemers niet deren. De temperatuur was uitstekend voor een fikse wandeling en er melden zich dan ook 398 wandelaars bij de startlocatie in de tuin van Hotel Lunia. En nagenoeg allen hadden ze een prachtige dag. De complimenten over de kwaliteit van de route, de pleisterplaatsen en de organisatie waren dan ook talrijk. Read more...

Succesvolle 13e editie wandeldag Oldeberkoop

Onder prima wandelomstandigheden is de 13e editie van wandeldag Oldeberkoop een  succes geworden. In de ochtend viel er een spatje water maar de rest van de dag was de temperatuur uitstekend voor een fikse wandeling. De in totaal 353 wandelaars die zich bij de startlocatie in de tuin van Hotel Lunia meldden, hadden een prachtige dag. De complimenten over de kwaliteit van de route, de pleisterplaatsen en de organisatie waren dan ook talrijk.
Read more...

Prima bezochte 12e editie wandeldag Oldeberkoop

Onder prachtige wandelomstandigheden is de 12e editie van wandeldag Oldeberkoop een  succes geworden. In de ochtend viel er een buitje maar de rest van de dag was de temperatuur uitstekend voor een fikse wandeling. De in totaal 364 wandelaars die zich bij de startlocatie in de tuin van Hotel Lunia meldden, hadden een prachtige dag. De complimenten over de kwaliteit van de route, de pleisterplaatsen en de organisatie waren dan ook talrijk.

Read more...

Foto's deelnemers

Albert en Meintsje Westra, deelnemers aan onze 12e editie plaatsten foto's, een filmpje en een verslag op internet.
Bekijk het hier

Albert en Meintsje Westra, deelnemers aan onze 11e editie plaatsten foto's en een verslag op internet.
Bekijk het verslag en de foto's hier

Ook deelnemer Lex Root uit Espel maakte foto's.
Bekijk ze hier.


En deelnemer Jannie Bos maakte tijdens de wandeling foto's.
Bekijk ze hier.

Dank aan Albert en Meintsje, Lex en Jannie voor het delen van de schitterende foto's!

Nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief.

Website door MulderMedia. Ook een website bezoek MulderMedia.nl