In 2005 werden de eerste wandeltochten uitgezet rond het prachtige Oldeberkoop. De wandelcommissie wil de deelnemers laten genieten van de prachtige afwisselende omgeving van Oldeberkoop. Het motto van de wandelcommissie is: Genieten, rust en natuurschoon.
We ontvangen u graag in Oldeberkoop.

13e Wandeldag Oldeberkoop


Op zondag 25 juni zal er voor de dertiende keer een wandelevenement vanuit Oldeberkoop worden gehouden. Op deze ééndaagse wandeltocht kan uit meerdere afstanden worden gekozen. Het succes van eerdere edities en de tevredenheid die vele deelnemers uitspreken na het volbrengen van hun wandeling speelt zeker een rol in de afwegingen binnen de organisatie. Ook het plezier binnen de commissie is een belangrijk aspect voor de continuïteit.
Het aantal deelnemers varieert door de jaren heen tussen de 120 en bijna 500 wandelaars. Bij goed wandelweer is de opkomst doorgaans uitstekend.

Er kan gekozen worden tussen de volgende afstanden: 10,15,30 of 40 kilometer. Veruit de meeste deelnemers zijn wandelliefhebbers die regelmatig ergens een georganiseerde tocht uitkiezen om te wandelen. Tevens zijn er meerdere wandelaars die “Oldeberkkop” aandoen als voorbereiding op een grotere tocht of als voorbereiding op de Nijmeegse 4-daagse. Deze categorie kiest doorgaans voor één van de beide langste afstanden.

Het evenement is niet louter bedoeld voor de geoefende wandelaars. Ook alle inwoners van Olde- en Nijeberkoop worden door de organiserende commissie van harte uitgenodigd om deel te nemen op zondag 25 juni. Ook deze keer zullen weer paden in de route opgenomen zijn die u zullen verrassen. Er kan voor de 30 en 40 km gestart worden tussen 8.00 en 10.00 uur en voor de 10 en 15 km route tot 13.00 uur. De organisatie zorgt voor een pleisterplaats in de route.

Graag tot dan!

Voor informatie kunt u zich richten tot Marijke van Diggelen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op: www.wandeldagoldeberkoop.nl 

Website door MulderMedia. Ook een website bezoek MulderMedia.nl